21 Aralık 2015

,

Semir Kuntar İçin


Politik büro ve merkez komitedeki yoldaşlarım, Cephe’nin işgal hapishaneleri şubesi ve Cephe’nin kadro ve üyeleri adına her daim Filistin davasına sadık kalmış olan şehid Semir Kuntar’a, o Arap cengâvere elveda derken, bir yandan da Lübnan ve Filistin halkına, Arap milletine ve uluslararası kurtuluş hareketlerine en yürekten başsağlığı dileklerimi, devrimci öfkemi ve mücadeleye dönük dayanışma duygularımı sunuyorum.
Semir Kuntar pusulasının ibresini daha çok gençken Filistin’e ayarlamıştı. Onlarca yıl hapis yatmasına ve fiziksel tahribata rağmen o tüm hayatı boyunca mücadeleye sımsıkı sarılan, uğrunda eğitildiği kurtuluş davasının ilkelerine sadık, zaferin kaçınılmazlığına bağlı, sözü, fikri ve eylemiyle direnişe inanan kararlı ve azimli bir savaşçıydı.
Sadakati ve fedakârlığı ile şehid, Filistin ve Arap halklarının kalplerinde ve bilinçlerinde hak ettiği yeri aldı. İşgal hapishanelerinde yaşayan tüm gruplar, ulusal ve İslamî güçlerdeki tüm kardeşleri ve yoldaşları onu kalpleri ve bilinçlerinde taşıyacaklardır.
Şehidin ailesine, direnişteki savaşçılara ve üvey annesi Um Jaber Vişa’ya, bu liderin ve devrimci komandonun ölümü karşısında bir kez daha yüreğimizin derinliklerinden başsağlığı diliyoruz. İşlenen bu suçun intikamını alacağı konusunda direnişe olan itimatımızı yineliyor, onunla aynı yürüyüş kolunda ilerleyeceğimizi ifade ediyoruz.
Şan olsun şehidlere, halk ulaşsın zafere!
Ahmed Sedat
Ramon Hapishanesi
20 Aralık 2015

0 Yorum: