10 Aralık 2015

,

Yoldaş Malik Şahin

Filistin Halk Kurtuluş Cephesi şehid yoldaş Malik Ekrem Şahin’in yasını tutmaktadır. 19 yaşında olan Şahin, Deheyşe Mülteci Kampı’nı ağır silâhlarla istila eden ve tüm Filistinli mültecilere şiddetle saldıran işgal güçlerince 9 Aralık günü şafak vakti katledilmiştir.

İşgalcinin askerî güçleri Yoldaş Şahin’i kampa yönelik yoğun “tutuklama” baskınının bir parçası olarak katletmiş, altı Filistinliyi kaçırmış, birçok yoldaşımızı sorguya almıştır. Şahin vurulduktan sonra uzun süre sokakta kan kaybetmiş, onun hastaneye ulaştırılmasına mani olunmuş, sonrasında da Beyt Jala Hastanesi’nde öldüğü duyurulmuştur.

Cephe kahraman şehidimizi selamlar, işgalcilerin büyük bir kuvvetle kampa yönelik gerçekleştirdikleri saldırıya karşı koyup işgalciye meydan okuma ve mücadele konusunda gösterdiği bağlılığın methiyeyi lâyık olduğunu ifade eder. Cephe’ye mensup yoldaşlarımıza karşı kapsamlı tutuklama kampanyası ile birlikte, işgal güçlerinin Deheyşe Kampı’ndaki üye ve kadrolarını sürekli hedef alıyor oluşu, bilhassa Cephe’nin kuruluşunun 48. yıldönümünün arifesinde, ne intifadanın ateşini söndürecek ne de Cephe’ye bağlılığımızı ortadan kaldıracaktır.

İşgalci güçler Filistinli gençlerimize karşı çirkin suçlar işlemeye devam etmektedir. Bu gençler işgale karşı mücadeleye öncülük etmekte, bu kavgada en ön safta yer almaktadırlar. İşgal güçlerinin saldırıları ne gençlerimizi susturacak ne de işgalciye, askerlerine ve yerleşimcilerine karşı yürüttüğümüz kavgayı yükseltmemize mani olacaktır.

Yoldaş Malik Şahin’in cenaze töreninde binler yürümüş, bu aziz, cesur ve devrimci gençlerimizi onurlandırmış, intifadayı sürdürmeye yemin etmiştir.

FHKC
9 Aralık 2015
Kaynak

0 Yorum: