27 Mart 2016

,

Siyonizmin Sistematik Terörü


Filistin Halk Kurtuluş Cephesi, Halil kenti Tel Rumeyda mahallesinde genç bir Filistinlinin İsrail askerince katledilmesini gösteren videonun, faşist ve mücrim Siyonist yapının ve onun Filistin halkına karşı uyguladığı sistematik terörün başka bir kanıtı olduğunu söyledi.
İşgal devletinin suç işleme yöntemleri farklı arz ediyor ve bu suçlar giderek artıyor. Bu devlet Batı Şeria ve Kudüs’teki köyleri, genel olarak kentleri kuşatıyor, daha fazla duvar ve bariyer dikiyor, ev yıkımlarını hızlandırıyor, Nablus’un doğusundaki Kirbet Tana’da 18 evi yıkması bu sürecin bir parçası. Aynı devlet toplu tutuklamalara başvuruyor, halka saldırıyor, şiddet uygulamaya devam ediyor, Aksa’ya yönelik tehditlerini sürdürüyor, tüm bunlar Filistin gençliğinin körüklediği intifada ateşini durdurmaya dönük nafile çabalar. Bu intifada, işgalcinin kırıp yok edemediği yeni bir gerçeklik.
Bu işlenen cürüm ve işgalcinin işlemeye devam ettiği diğer cürümler çifte standartçı siyasetiyle sessiz ve pasif kalan uluslararası toplumun vicdanında birer kara lekedir. Aynı uluslararası toplum dünyada teröre kurban verilen başka insanların yasını tutarken, bilhassa Filistin’de halkımıza son altmış sekiz yıldır işgalci devletin terörüne, cürümlerine ve katliamlarına ses çıkarmadığı gibi, onu meşrulaştırıyor ya da o terörün kurbanlarını görmezden geliyor.
Cephe, intifadanın hedeflerine hizmet etmek ve onun altını oymaya çalışan tüm girişimlere karşı koymak için tüm enerjisiyle çalışılması gerektiğine dair çağrısını yineliyor.
FHKC
27 Mart 2016

0 Yorum: