09 Ekim 2023

, ,

FHKC’nin Aksa Tufanı Bildirisi


Bugün Arap milletinin mücadelesinin dirildiği, onurunun kurtulduğu gündür.

Arap milletinin onurunu yeniden kazandığı, çatışmanın özünün açığa çıktığı koşullarda Kudüs’ün ve Aksa’nın, tüm Filistin’in yaptığı çağrıya cevap veren direnişin sadakatli üyeleri, bir araya geldiler. Direnişçiler, Filistin’in ve bölgenin tarihini yeniden tanımlayacak, geri dönüşün kapılarını açacak bu savaşta düşmana karşı stratejik bir zafer elde etmeye kararlıdırlar.

Halk Cephesi, tüm Filistin genelinde kahraman halkımızın Aksa Tufanı muharebesine aktif olarak katılmalarını istemektedir. Herkes, bulunduğu konumdan, elindeki araçlarla düşman ordusuna ve yerleşimcilere saldırmalı, ikmal yollarını kesmeli, önemli binalarına sabotaj eylemleri gerçekleştirmeli, direnişin indirdiği darbeler karşısında korkuya kapılmış olan Siyonist işgalcilerin peşine düşmeli, Filistin toprağının her bir noktasında onlara vurmalıdır.

Cephe, silâh taşıyan herkese, bilhassa Güvenlik Güçleri üyelerine çağrıda bulunmakta, onların Filistin halkının düşmana karşı yürüttüğü cenge katılmalarını ve işgalden kurtuluş için mücadele eden Filistinliler gibi konum almalarını, halkımızın haklarını elde etmesi ve hedeflerine ulaşması için dövüşmelerini istemektedir.

Şanlı Ekim Savaşı’na denk gelen bu savaş, Arap milletinin evlatlarına ve bölge halklarına bu savaşta ve genelde Siyonist düşmana karşı verilen mücadelede nerede durduklarını belirlemeleriyle ilgili bir çağrıdır. Araplar ve bölge halkları, işgal altındaki Filistin’de isyanda olan ve mücadele eden kardeşlerinin yanında yer almalı, görevlerini ifa etmelidir.

Filistin Halk Kurtuluş Cephesi
Merkez Medya Bürosu
7 Ekim 2023
Kaynak

0 Yorum: