28 Ekim 2023

,

Bu Bayrak Yere Düşmeyecek


Gazze, kendisini canıyla ve kanıyla savunuyor.

Gazze dövüşüyor.

Bu bayrak yere düşmeyecek.

Düşmanın soykırım yaptığı koşullarda, bu doğrultuda daha fazla suç işlemeye ve ağır bombardımanı yoğunlaştırmaya yönelik tehditleri ardından, Gazze’deki tüm haberleşme kanallarını ve internet hizmetini kesme kararı, onun Gazze’nin sesini kesme, işlediği suçları ve aldığı yenilgileri ortaya koyan görüntüleri gizleme ve Gazze’de büyük bir kararlılıkla mücadele eden Gazze halkı içerisinde korku yaymak için yarattığı şoku kullanma girişimidir.

Halk Cephesi’ni asıl korkutan, ikazda bulunmaya itense, bilhassa düşmanın havadan, denizden ve karadan gerçekleştirdiği bombardımanı yoğunlaştırdığı koşullarda, ona ait kara ve hava kuvvetlerinin savunmasız kadınlara, yaşlılara ve çocuklara karşı işlediği ve işlemeye devam ettiği ağır suçlardır.

Hangi biçim altında veya hangi büyüklükte olursa olsun, karadan sızmaya çalışan düşman, karşısında giderek büyüyen direnişi bulacak, halkımızın yürüttüğü direnişin kendisi için hazırladığı sürprizlerle yüzleşecektir.

Halkımız, Direniş’in yürüttüğü hazırlıklara ve sahip olduğu imkân ve becerilere güvenmelidir.

Cephe herkesi, Gazze’de haberleşme kanallarının kesildiği koşulları dedikodularını yaymak ve düşmanın yalanlarını dolaşıma sokmak için istismar edecek kişi ve kurumlara karşı uyarır, halkımızdan ve Filistinli gazetecilerden, hakikati her türden araçla kitlelere ulaştırmak için ellerinden gelenin en iyisini yapmalarını talep eder.

Cephe, Filistinli şirketlerden ve kurumlardan Gazzelilerin haberleşme kanallarına erişmelerini mümkün kılacak çözümleri acilen bulmaya çağırır, haberleşme kanalları ambulans hizmetleri ve acil yardım hizmetlerine erişmek için zaruri olması sebebiyle, bu konuda her türden ihmalkârlığa karşı ikazda bulunur.

Ayrıca Cephe, saldırıların durdurulması için Arap halklarının ve yetkili kurumların çabalarını yoğunlaştırmasını talep eder, Gazze halkının ve yaralıların yaralarını sarmak, ayrıca şehirde Siyonistlerin işledikleri suçların ulaştığı düzeyi tüm dünyaya göstermek için yardım ekiplerinin, gönüllü birliklerinin ve uluslararası heyetlerin Gazze’ye getirilmesinin gerekli olduğu üzerinde durur.

Filistin Halk Kurtuluş Cephesi
27 Ekim 2023
Merkezi Medya Bürosu
Kaynak

0 Yorum: