09 Temmuz 2014

,

Allah Bizimledir


Bu hitap öncelikle sizlere, Kassam Tugayları’nın yürekli militanlarınadır. İnşallah bize zaferi sizler getireceksiniz.

Bugün içinde olduğumuz koşullar alışılmışın dışında, zira Batı ve Doğu’dan bize yağmur gibi çağrılar geliyor, bize itidalli olmamız söyleniyor ve sanki mesele bizden kaynaklanıyor, sanki mesele Gazze’den başlamış gibi, bizden ateşkes yapmamız isteniyor.

Hayır, biz İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını meşrulaştıran (Netanyahu gibi isimleri) ve onun sözlerini benimseyen batılı liderleri çok dinledik, bu yaklaşımı desteklememiz mümkün değil.

Netanyahu, halkımıza ve bize karşı katliamlar gerçekleştiriyor, Kudüs’ü bölmeye çalışıyor ve halkına bize saldırması için çağrıda bulunuyor.

Konsensüs hükümetini ilân ettiğimiz vakit, Netanyahu tehdit edildiğini düşündüğünden, bu hükümeti parçalamak için çalışmaya başladı.

Netanyahu, kutsal Ramazan ayı geldiğinde halkımızı Gazze’de açlıktan ve susuzluktan öldürmeye çalışıyor.

Netanyahu, konsensüs hükümetine savaş ilân etti ve keyfî tutuklamaları yoğunlaştırdı. Filistin halkı ise asla teslim olmayacaktır, zira halkımızdaki o mübarek öfke asla bitmeyecektir. İşte Netanyahu’nun sinirlerini bozan da bu.

Şu an İsrail Gazze’ye saldırıyor ve Kassam Tugayları da sınırlı saldırı ile İsrail’e misilleme yapıyor. İki gün önce cesur Kassam askerlerini öldürerek düşman, savaşı kışkırttı. Sistematik ev yıkımı stratejisine başladı ve hâlâ içinde ailelerin yaşadığı evleri yıktı.

Soruyoruz: Uluslararası toplum nerede, nerede Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi?

İtidal çağrısı yapanlara sadece şunu söylüyoruz: Geri çekilmeyeceğiz. Onlardan ordusunu topraklarımızdan çekmesi için Netanyahu’ya baskı uygulamasını talep ediyoruz.

Halkımız, ne Müslümanlara ve Hristiyanlara ait dinî yapılara yönelik tecavüzü ne de açlıktan ölmeyi kabul edecektir. Filistin halkının tek istediği şey özgürlüktür. Bugün yazıklar ona ki, bütün bunları başımıza açan Netanyahu ve onun müfrit hükümetidir. O, sizin hatalar içinde boğulup gitmenizin sebebi olacaktır.

Siz insanlarımızı katlettiniz, o sebeple (gösterdiğimiz mukabeleden ötürü) kimseyi değil, sadece kendinizi suçlayın.

Siz dünyayı kandırdınız ama dünya, sizin işlediğiniz suçlardan bıkıp usandı ve artık bu suçları kabul etmeyecek.

Ülkemiz için savaşmaya devam edeceğiz, inşallah kimse bizi durduramayacak.

Siyonist ordunun bizimkinden teknolojik açıdan daha iyi olduğunu biliyoruz, bu ordunun halkımızı ezip katletme, ülkemizi yok etme becerisini haiz olduğunu da biliyoruz. Bugün o büyük savaşın eşiğindeyiz ve halkımızdan sabrını, azmini ve imanını muhafaza etmesini istiyoruz. Çektiğiniz ıstırap bizim ıstırabımızdır.

Direniş, Siyonist devlete mükemmel bir mesaj göndererek, “halkımız katledilirken boş durmayacağız” dedi.

Ülkemizdeki tüm örgütlerin sahada birleşip Filistin’i Siyonist düşmandan temizlemelerini diliyorum. Filistin Devleti’nin, kardeşlerimizin düşmana karşı birlik olan bizler gibi, halkımızın yanında saf tutmasını istiyorum. Gazze’ye yapılan her saldırı, Filistin halkına başka bir intifada için gerekli zemini sunuyor.

Muhammed Durra’nın o acımasızca katledilişine tanık olduğunuzda yaptığınız gibi, ayaklanın ve Muhammed Ebu Hudeyr’i asla unutmayın.

Kimseyi beklemeyeceğiz, Allah bizimle birliktedir ve inşallah biz muzaffer olacağız.

Halid Meşal

0 Yorum: